HATAY / ANTAKYA - Nihal - Turgut Anlar Anadolu Lisesi

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

Haz

Yaşadığımız tüm acıların gölgesinde umutla ve sevgiyle yeşertmeye çalıştığımız hayatımıza yeniden güzellikler getiren bir bayram olması temennisiyle Kurban Bayramınızı kutluyoruz.

Haz

YKS'ye girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Hatice BALAMAN liderliğinde 10-C sınıfı öğrencileri tarafından okulumuz kütüphanesinde "Geri Dönüşüm Bölümü" oluşturuldu. Öğrencilerimizin yoğun çalışmaları sonucu atık maddeler kulllanışlı objelere dönüştürülerek kullanıma sunuldu. Görsel açıdan da kendini gösteren bir alan ortaya çıkaran öğrencilerimiz atık maddelere yeniden değer kazandırmanın mutluluğunu yaşadılar.

May

Okulumuz 2018 2019 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 25.04.2019 Perşembe günü Hatay Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilmiştir.

Öğrencilerimizin veda yüklü mesajları ve sunumlarıyla gerçekleşen gecede sergiledikleri performansları aileleri ve diğer misafirler tarafından beğeni topladı.

Öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyor, verdikleri ve verecekleri kararların arkasında olduğumuzu burdan belirtiyoruz.