HATAY / ANTAKYA - Nihal - Turgut Anlar Anadolu Lisesi

Nihal - Turgut Anlar Anadolu Lisesi

Esenlik Mah. Şehit Er Ahmet SÜMER Cad. No 23 Antakya/HATAY Posta kodu 31040
Vizyon
İlimizin eğitiminde, model ve lider bir eğitim kurumu olmak, BİRLİKTE BAŞARMAK parolası ile öğretmen, öğrenci ve veli birlikteliğini sağlayıp eğitim alanında yeni ufuklar açarak, gelecek Türkiye’sinde söz sahibi olan nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Çevresiyle etkili iletişim kurabilen, aldığı sorumlulukları yerine getirebilen, teknolojiden yararlanabilen, bilgisinden ve yeteneklerinden dolayı kendine güvenen, sorunlarına çözüm getirebilen, ATATÜRK ilke ve inkılâpları doğrultusunda kendini çağın gereklerine hazırlayan, vatan ve millet sevgisini içselleştiren, yabancı dil kullanabilen, birlikte öğrenen bir eğitim anlayışı içinde , toplumsal gelişmeye yardımcı olan, sanat ve estetik duygusu gelişmiş, okul kültürünün ahlak değerlerini temsil eden geleceğin devletine faydalı olacak insanlarını yetiştirmek okulun misyonudur.
08:00-12:00 13:00-15:20
İngilizce, Almanca
Pansiyon Bilgileri
2012 yılında hizmete girmiş olup 2022 yılı itibariyle 85 öğrenciye hizmet vermektedir. Günlük temizlik, Doğalgaz, Sıcak su ve günde 4 öğün yemek servisi verilmektedir.
Şehir içi halk otobüsleri ve dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Voleybol,Basketbol,Futbol,Masa Tenisi ve Doğa Yürüyüşleri yapılmaktadır.